Forum Administration

How to register, problems with logging on, passwords, email
Message
Author
Mike Stevens
Site Admin
Site Admin
Posts: 3514
Joined: Mon May 08, 2006 9:50 pm
Location: South Oxfordshire, UK

Forum Administration

#1 Post by Mike Stevens » Wed Mar 11, 2020 9:25 am

I'm afraid I am having difficulties with the forum in that I can't log on as an Administrator. To be able to do any of the administration actions (such as authorising new members etc) I normally log in to the administrator part of the forum but the Wordfence Firewall that protects the forum from rogue actions is also stopping me from getting in.

This is being investigated and hopefully will be resolved soon. I thank you all for your patience.

Cheers,
Mike Stevens.
(South Oxfordshire)
Register Member No 0355
1971 2.5PI Saloon Sapphire blue
1973 2.5PI Saloon rust some Honeysuckle
1973 Stag French blue
(1949 LandRover was blue should be light green!)

Mike Stevens
Site Admin
Site Admin
Posts: 3514
Joined: Mon May 08, 2006 9:50 pm
Location: South Oxfordshire, UK

Re: Forum Administration

#2 Post by Mike Stevens » Thu Jun 04, 2020 1:53 pm

I'm afraid I am again stopped from logging into the forum as administrator. This means that I can't get to authorise new members etc.

I have reported the problem and am hopeful that "normal service will be resumed soon"!

Thanks for your patience.

Cheers,
Mike.
(South Oxfordshire)
Register Member No 0355
1971 2.5PI Saloon Sapphire blue
1973 2.5PI Saloon rust some Honeysuckle
1973 Stag French blue
(1949 LandRover was blue should be light green!)

Mike Stevens
Site Admin
Site Admin
Posts: 3514
Joined: Mon May 08, 2006 9:50 pm
Location: South Oxfordshire, UK

Re: Forum Administration

#3 Post by Mike Stevens » Thu Jun 04, 2020 8:48 pm

I'm pleased to say that Andy has resolved my admin logging-on problem.

I'm sorry for the inconvenience.

Cheers,
Mike.
(South Oxfordshire)
Register Member No 0355
1971 2.5PI Saloon Sapphire blue
1973 2.5PI Saloon rust some Honeysuckle
1973 Stag French blue
(1949 LandRover was blue should be light green!)

johnnydog
Senior Member
Senior Member
Posts: 1134
Joined: Tue May 14, 2013 12:33 pm
Location: Lancashire

Re: Forum Administration

#4 Post by johnnydog » Fri Jun 05, 2020 1:03 pm

Hi Mike,
Just for your info, I have put a post in the topic PI conversion - Fuel Lines 're the issue of duplicate posts. The message I got popped up again today....
May be it's 'user error' !? :lol:
Register Member no. 1596

1967 Mk1 2000 in Gunmetal Grey
1969 Mk1 2000 in Royal Blue
1970 Mk2 2000 in Valencia Blue
1972 Mk2 2.5 PI in Triumph White
1973 Mk2 2.5 PI in Sienna Brown
1976 Mk2 2500S in Carmine Red

johnnydog
Senior Member
Senior Member
Posts: 1134
Joined: Tue May 14, 2013 12:33 pm
Location: Lancashire

Re: Forum Administration

#5 Post by johnnydog » Sat Jun 06, 2020 10:02 am

Got this message today Mike after trying to post a reply in 'Running issues - does cold air onto the carbs.......'
I waited after getting the message and some seconds later the reply was posted. Had I pressed submit again, would that have been a cause of a possible duplicate post?
Screenshot_20200606-104444.png
Register Member no. 1596

1967 Mk1 2000 in Gunmetal Grey
1969 Mk1 2000 in Royal Blue
1970 Mk2 2000 in Valencia Blue
1972 Mk2 2.5 PI in Triumph White
1973 Mk2 2.5 PI in Sienna Brown
1976 Mk2 2500S in Carmine Red

johnnydog
Senior Member
Senior Member
Posts: 1134
Joined: Tue May 14, 2013 12:33 pm
Location: Lancashire

Re: Forum Administration

#6 Post by johnnydog » Mon Jun 08, 2020 6:52 pm

Is it just me getting these messages regularly when I press the submit button to post a reply?
Screenshot_20200608-194927.png
Register Member no. 1596

1967 Mk1 2000 in Gunmetal Grey
1969 Mk1 2000 in Royal Blue
1970 Mk2 2000 in Valencia Blue
1972 Mk2 2.5 PI in Triumph White
1973 Mk2 2.5 PI in Sienna Brown
1976 Mk2 2500S in Carmine Red

Mike Stevens
Site Admin
Site Admin
Posts: 3514
Joined: Mon May 08, 2006 9:50 pm
Location: South Oxfordshire, UK

Re: Forum Administration

#7 Post by Mike Stevens » Fri Jun 12, 2020 10:51 am

Hi John,

Yes, i get those message most (but not all) of the time. I tend to copy the post onto the clipboard before I click 'submit' (just in case it all gets lost) but it has always remembered the post when I get back to that topic.

I have no idea why but I think it might be associated with the speed of the forum. It does seem to be very slow this morning (we're still here in Normandy but I don't think that is relevant) so it'll be intersting to see if I get the gobbledegook this time!

Cheers,
Mike.
(South Oxfordshire)
Register Member No 0355
1971 2.5PI Saloon Sapphire blue
1973 2.5PI Saloon rust some Honeysuckle
1973 Stag French blue
(1949 LandRover was blue should be light green!)

Mike Stevens
Site Admin
Site Admin
Posts: 3514
Joined: Mon May 08, 2006 9:50 pm
Location: South Oxfordshire, UK

Re: Forum Administration

#8 Post by Mike Stevens » Fri Jun 12, 2020 10:51 am

Ok, so I didn't get the rubbish. Bang does another theory!

Cheers,
Mike.
(South Oxfordshire)
Register Member No 0355
1971 2.5PI Saloon Sapphire blue
1973 2.5PI Saloon rust some Honeysuckle
1973 Stag French blue
(1949 LandRover was blue should be light green!)

User avatar
Dave B
Senior Member
Senior Member
Posts: 947
Joined: Thu Dec 27, 2007 8:37 pm
Location: Wigan,Home of the mighty Warriors

Re: Forum Administration

#9 Post by Dave B » Fri Jun 19, 2020 12:22 am

Mike, not having posted anything for a few weeks, I also got this message when I made a post tonight.

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_messenger.php on line 506: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 1836: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3268)
Club Member 2035
1970 2500 Mk2 in pimento red
1972 2000 Mk2 in sapphire blue
Vauxhall Vectra C Design lpg
Toyota Avensis TR

User avatar
Dave B
Senior Member
Senior Member
Posts: 947
Joined: Thu Dec 27, 2007 8:37 pm
Location: Wigan,Home of the mighty Warriors

Re: Forum Administration

#10 Post by Dave B » Fri Jun 19, 2020 12:25 am

Just to make me a liar, it didn't reappear when posting the above. :evil:
Club Member 2035
1970 2500 Mk2 in pimento red
1972 2000 Mk2 in sapphire blue
Vauxhall Vectra C Design lpg
Toyota Avensis TR

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests